måndag 2 augusti 2010

Fucking shit!

Ja, man får faktiskt skriva så när vädret är såhär vidrigt på semestern! Hur ska man ha motivation att ens göra nåt när det både regnar och är kallt hela tiden?? Blir bara förbannad och anti... sista semesterveckan och man vill inte ens vistas utomhus. Niiiiiice... Grrr..

Så, efter semestern när man får frågan vad man gjort på semestern, blir svaret nåt i stil med:
"Jag har legat i min soffa och självdött"... typ...

Men ska försöka fokusera på det positiva nu ett tag istället. Har ju haft en del bra dagar trots det kassa vädret. Tur man har härliga vänner och en person som känns lite speciell. Sånt kan lyfta även de regnigaste dagarna.

Tjejfesten vi hade förra lördagen var hysteriskt kul. Fyra tjejer, alkohol, en Dallaskortlek, en Shrekmugg och facebook är allt som behövs för total galenskap! Vi gick starkt ut med ölspelet där hysteriskt skrattande blandades med en utspottad klunk i gapskratt och lite nasty bilder på Fia som "took care of" Shrek. Totalt fri tolkning på det, hahahaha. Det där med att ta det lite lugnt eftersom vi skulle på kryssning dagen efter fanns inte riktigt med i bilden och efter en rolig krogrunda på bmb med den obligatoriska tequilan som skickar en över kanten som avslut, var baksmällan till söndagen given.

Överraskningskryssen för Micke blev en total hit! Hans kommentarer som "det går inte", "det här kommer aldrig sluta bra" och "vilket mörker" talade redan sitt tydliga språk om nivån som skulle ligga på kryssningen. Och vilket mörker det blev! Åtminstone för vissa (läs: mig).
Första kvällen inhandlades en kortlek på stört och ölspelet var ett faktum. Eftersom jag knappt klarat bussresan till terminalen utan att hulka avsade jag mig genast alla former av deltagande. I efterhand inser jag att det inte hade spelat så stor roll om jag varit med och spelat eftersom kvällen slutade med karatefylla from hell ändå. Den sista lilla spiken i kistan var den hemska daquirin som Dicken absolut skulle köpa till mig. Efter den var det inte bara båten som gungade och mina ben gungade dessvärre inte i samspel med båten. Riktigt illamående gick jag till sängs och innan jag ens hunnit lägga mig insåg jag att det var kört. Rusade in på badrummet och hann knappt ens tänka innan jag slog en volt och landade på golvet. Något pucko, (läs: jag) hade råkat komma åt duschen tidigare så det var ordentligt blött på golvet, något som resulterade i mina fantastiska cirkuskonster och efterföljande blåmärken.

Vädret i Tallinn var fantastiskt.. om man inte varit bakis och skakis.. Väldigt fin stad och fina byggnader men jag hade rätt svårt att riktigt uppskatta stadens skönhet.

Kväll nummer två blev en mycket lugnare historia, åtminstone för min del. Jag ville inte uppleva en till bussresa som den till terminalen så jag såg till att vara riktigt tam. Vilket givetvis inte hjälpte ett dugg!! Jag var precis lika kvaddad som tidigare bakisdagar och i det läget funderar man på om man verkligen har alla pinnar i stegen. Hjulet snurrar men hamstern är död, därför fortsätter man kriga mot sin kropp på det sättet!

Helgen som var nu blev LUGN! Okej, jag suckade många gånger om att jag aldrig ska dricka alkohol igen (som alltid när man mår som värst), men jag liksom alla andra vet ju att det snart är bortglömt. Men jag sa även att jag INTE skulle dricka den här helgen och det har jag stått fast vid. Inte så att jag känner mig överdrivet stolt för den bedriften, utan jag är mer stolt över att jag faktiskt inte ens varit sugen på att festa trots att folk dragit i mig för utgång. Brukar inte vara så svårövertalad men inte ens om jag varit ordentligt uttråkad hade jag gått ut för jag kände helt enkelt inte för det.

Hade istället en supermysig helg!!!!! Sällskapet spelar stor roll in där, men det är en annan historia.. :P

Avslutade helgen med bio med girlsen. Vi gick på Shrek och vi hade riktigt kul, både åt filmen och åt varann när vi satte igång och härjade loss som vi brukar. Mitt i allt skrattande lyckades klanten, jag, slå i en av skyltarna på väg upp i trappen. Fia skrattar så mycket åt det att hon också slår i en skylt och i det läget är vi alla helt hysteriskt gapskrattande när vi kommer upp från bion. Folket som stod i kön vid popcornen såg alldeles förskräckta ut när vi kvidande av skratt stapplar upp för trapporna. Vi borde nästan sagt till dem att gå på Shrek, den var såååååå kul. Hahahahaha..

Inga kommentarer: