fredag 18 maj 2012

Skönt med ledigt!

Underbart med långhelg verkligen!! Imorse när jag vaknade kändes det nästan lite som söndag och då var det extra härligt att inse att det bara är fredag och flera lediga dagar återstår!

Igår slet vi i trädgården hela dagen.. Man känner sig lika sliten som en 90-årig tant efteråt! Hahaha.. Bra träning faktiskt och det klår ju gymmet med hästlängder i nöje!! Passade på att gosa lite med en av de über söta skogsödlorna vi har boende hos oss.. Hittade den när jag höll på och rensade i en av rabatterna. De är ju så sjukt söta verkligen att jag inte kan låta bli att fånga in dem en liten stund. :)

Har inte gjort alltför många knop idag, mest på grund av det tveksamma vädret. Vi joinade de andra lantisarna/villaägarna på Återbruket med vårt släp och sen övriga västeråsare som absolut måste handla på Ica Maxi på fredagarna! Hade ju trott att det inte skulle vara alldeles för många där den tiden vi åkte dit men tji fick jag.. borde ju ha insett att det inte spelar nån roll vilken tid på dygnet man åker dit på en fredag, det är lika tjockt med folk ändå! Vi överlevde i alla fall och tog vårt pick och pack snabbare än blixten tillbaka ut till lugnet på landet igen. Har sen dess mest slöat loss i soffan, en lyx som man som villaägare inte alltför ofta har tid med!

Imorgon blir det förhoppningsvis nya tag i trädgården. Pallkragarna är på plats och ska bara fyllas med jord innan det är dags att börja så lite green stuff. Planen är att plantera en hel drös med blommor i rabatten vi fixat ordning och rensat också. Får se vem av oss som blir den "lycklige" att inviga gräsklipparen sen, jag röstar på S!!

Inga kommentarer: