tisdag 31 augusti 2010

Vicious!

Idag har det varit så mycket crappig tisdag som det kan bli! Har jobbat i motvind precis hela dagen och det där med att sluta i tid kan jag nog se mig om i drömmarna efter. Alltid dyker det upp nåt! Jag älskar mitt jobb och är fortfarande överlycklig över att ha det, förstå mig rätt, men vissa dagar går det inte att vara positiv så är det bara. Det här har varit en sån dag...

Har varit på helt vidrigt humör hela dagen och kvällen! Ville inte ens ha sällis fast jag blev erbjuden det, kände det är bättre att jag surar i min ensamhet idag.. Ska fixa middag och även baka lite paj imorgon istället då jag förhoppningsvis är lite gladare och trevligare att vara i närheten av. Blir nog riktigt trevligt! Älskar att anstränga mig lite extra när det finns nån man vill göra det för..

Kommer bli lite jobbigt med saknad här framöver... jag är bortrest hela den här helgen... nästa söndag åker han till Kina och jobbar, blir kvar där till min födelsedag... lååååång tid ju! :(

måndag 30 augusti 2010

Hysteriskt!

Kan inte säga så mycket annat än just hysteriskt! Förra veckan var bland det värsta i jobbväg hittills och den här gången är det inte enbart att jag varit dålig att uppdatera bloggen utan jag har verkligen inte haft tid! Det blev 16 timmar övertid sammanlagt förra veckan, jobb från tidig morgon till sen eftermiddag och sen mer jobb när jag kommit hem på kvällen. Har en massa som behövdes fixas klart till en mässa vårat företag ska vara på i Tyskland i september..

Så egentligen finns det ju inte mycket att säga om förra veckan annat än att jag jobbat, jobbat och jobbat.. och efter det; jobbat...

Hann tydligen med att bli sjuk där en sväng också, men fick lov att köra den oslagbara kombinationen "tonvis med alvedon + en stor portion denial". Överlevde veckan med blotta förskräckelsen men känner mig fortfarande helt slut! Hade fortfarande 38 graders feber i lördags och har verkligen inte gjort nånting den här helgen.. knappt iaf.. Det blev lite mer jobb trots feber och skit. Hade turen att en sötnos kom och fixade kvällsmat fredagkväll samt brunch på lördagen åt mig, eftersom jag var helt utslagen..

Igår var jag på benen igen, dock fortfarande väldigt mör.. Åkte till Kungsbyn en sväng och kikade lite i deras saluhall + åt en god lunch bestående av älghamburgare. Efter det blev det storhandla på Maxi, inte det roligaste man kan göra en löningssöndag när hela Västerås tydligen ska vara där på samma ställe samtidigt. Tack vare mitt sällskap höll jag mig ändå lugn och klarade hela rundan på Maxi utan vansinnesutbrott. Hahaha.. Antingen gör han mig lugnare eller så är det så att jag kanske anstränger mig lite extra för att inte få psykbryt i hans närhet. :P

Har jobbat lite även ikväll, men förhoppningsvis blir det inge mer kvällsjobbande den här veckan. Längtar till fredag! Då åker vi ett gäng tjejer till Ullared och går in i shoppingdimman.. Ska bli riktigt nice och roadtrip är alltid kul med trevligt sällskap!

Måste hoppa i säng nu... imorgon är det ytterligare en vidrig tisdag man ska genomlida. Kan inte tisdagar bannlysas?!?!?!

Over and out!

måndag 23 augusti 2010

Duktig måndag!

Kan inte annat än säga att jag känner mig riktigt nöjd med mig själv idag! Var på jobbet 6.55, bommade den tänkta tiden med tio minuter men hann dit innan kl 7 iaf så det är okej. Har verkligen haft fullt upp och inte nog med det blev det bara fler och fler saker som skulle fixas under dagen. Körde på till 18.10 för att komma ikapp lite, vilket betyder 2 timmar och 45 minuters övertid idag. Skönt att ligga plus på kompen för en gångs skull, har legat minus väldigt länge pga Las Vegas resan och en kryssning.

Inte nog med att jag varit duktig på jobbet, jag står även och lagar mat för fullt samtidigt som jag även städat och röjt i köket. Otroligt att man kan förvåna sig själv så mycket ibland! Hahaha.. Fick lov att vara extremt påhittig idag, kylskåpet gapar tomt. Men det blir nog riktigt bra, lyckades skrämma upp lite köttfärs och hade även mozzarella i frysen så det blir fyllda tortillabröd i ugnen. Gott! :)

Älskar mitt mobila bredband by the way. Tack vare det kan jag multitaska för fullt här med matlagning, bloggning och har även trevlig musik här i köket medan jag stökar runt.

Jag är fortfarande lite kluven över hur jag känner för snacket igår.. Sorry för hemligheterna men jag vill bara ösa ur mig det så jag slutar tänka så mycket. Vill dock inte riktigt gå in på det närmare. Jag har fått för mig att saker och ting blivit annorlunda, konstiga men det kan lika gärna bara vara mina egna hjärnspöken som härjar. Har en tendens att tänka och analysera allt för mycket och tillslut vet jag inte vad jag ska tro eller tycka längre. Fast i mitt eget huvud!!! Får se vad som händer, jag måste försöka tagga ner lite bara!

söndag 22 augusti 2010

Söndag igen...

Så var den här helgen över också, det går för fort!! Skulle vara bättre med en tredagars arbetsvecka och fyra dagar helg! Då kanske man skulle vara människa åtminstone..

Satt och funderade över vad som hänt och vad jag gjort sen sist jag bloggat och insåg att jag kan sammanfatta det ganska enkelt: varit bitter över att sommaren och semestern är slut". Hahaha.. Okej, kanske inte bara bitter hela tiden, men det känns verkligen fruktansvärt att det i princip redan är höst. Fyra månader kvar till jul hörde jag någon nämna och då var ju paniken inte alltför långt bort!

Jag är iaf lycklig över min anställning! Det känns som att 2010 är och kommer bli ett riktigt bra år, trots några set backs lite då och då. Förra helgen var mys rakt igenom! Drog en repa förra fredagen för att leta efter kantareller, lite småsurt att vi inte hittade en endaste efter 1,5 i skogen men med tanke på sällskapet jag hade så var det ju inte alltför fruktansvärt ändå. :P Åkte ut till Ängsö och grillade lite i solnedgången efter och det var som direkt taget ur en saga eller romantisk film. Gilla!! Lördagskvällen förra veckan spenderades på en 30-års fest i Strömsholm och det var riktigt nice även fast jag inte kände mer än nån enstaka person.

I tisdags den här veckan fick jag för mig att jag ville göra nåt lite vardagslyxigt, speciellt med tanke på att jag verkligen avskyr just tisdagar också, men samtidigt för att jag ville träffa en viss person också. Bjöd över honom på middag (kräftor och diverse tillbehör) och körde med levande ljus, snygg dukning och hela köret. Hade tom köpt en flaska vin som jag noga googlat skulle passa med kräftor! Hahahahah.. Bra mycket vuxenpoäng där på mig som drack vin till maten, det är ju inte direkt min grej annars. Men det är väl aldrig försent att lära sig?! ;)

Onsdagen var ju en av mina bästa dagar det här året! Eller ja, jag fick ju reda på att jag blivit anställd ganska sent på kvällen eftersom alla satt i möte när jag gick från jobbet vid 17-tiden. Var lite weird faktiskt att inte veta om man hade ett jobb att gå till dagen efter eller hur det skulle bli när jag slutat för dagen. Det är toppen iaf och jag fick även en ökning på lönen med exakt det jag hoppats på.

I fredags hade jag och syster myskväll ute på landet med kräftor!! Japp, det har alltså blivit kräftor två dagar den här veckan! Nästan tre... jag var nämligen bjuden på kräftskiva på lördagen.. Men det blev istället en middag hos mig med lite mousserande för att fira anställningen ordentligt! Riktigt trevlig kväll! Idag var det barnkalas hos Svikarn, hennes äldsta fyllde 3 år i fredags. Sjukt hur fort tiden går!!! Mina vänner har barn som växer så det knakar och själv har jag inte ens börjat fundera i de banorna än..

För övrigt har jag haft ett välbehövligt "snack" idag.. vette tusan om saker och ting blev så mycket klarare och helt ärligt så känner jag mig bara ännu mer nojig nu än jag gjorde innan. Men det är bra att jag ändå tog upp det, bättre att veta hur saker och ting ligger till även om det ibland känns bättre att leva i sin lilla skyddade bubbla. En klok person sa dock att det är bättre att slå hål på bubblan medan den är liten, hinner den växa för mycket blir det bara ännu mer kladdigt. Hon har en bra poäng där! Ska försöka tygla mina tankar lite, jag tänker alldeles för mycket! Bara försöka go with the flow...

lördag 21 augusti 2010

Tillsvidareanställd!!!

Jag har varit plågsamt dåligt på att uppdatera bloggen med allt som har hänt.. Lovar att det kommer massor snart!

Laddar för en riktigt nice myskväll för att fira anställningen jag fick i onsdags! Tända ljus, middag och mousserande står på schemat.. med världens goaste.. hihi.. Tonight is gonna be a good night!!

Är så sjukt glad över att veta vad jag ska göra här framöver, att veta att jag har en inkomst!

Måste kirra det sista för kvällen nu... Mys!!!!! :D

måndag 9 augusti 2010

Nu är det gnälldags igen!

Jag är så vansinnig bitter att semestern redan är slut och ännu mera bitter över att vädret var sopdåligt mest hela tiden jag var ledig. Grrrrrr..

Back to work idag och det kändes mer än motigt! Tre veckor är för lite.. skulle behövt fyra eller kanske tom fem veckor + en utlandsresa! Har precis samma ångest idag som jag hade igår, kan verkligen inte hitta motivationen till att ta mig till jobbet. Suck!

Min fredag var iaf i det närmaste perfekt på många sätt och vis. Blev bjuden på lunch på Spicy Hot och efter det tog vi en glass på Italian Bar. Mums!! Satt i solen både länge och väl och bara njöt.. Trist bara att mitt sällskap behövde gå tillbaka till jobbet... Åkte ut på landet en sväng och satt i solen ett par timmar, bara för avkoppling och njuta riktigt ordentligt! Tänk om alla semesterdagar varit så..

Senare på eftermiddagen var det dags att hämta Åsas getter som hon fått av oss i 30-års present. Sååå söta!! Såg döden i vitögat ett tag när vi skulle fånga in dem för de gick i samma hage som ett får och en ilsken bagge. Den stångade mer än gärna fick vi veta och planen var att några skulle locka bort den med mat medan två av oss hämtade en varsin get i hagen. Givetvis dissade ju baggen maten så fort jag fått tag på min get och den sätter igång att springa rakt emot mig. Vet inte varför den stannade, jag kanske skrämde den när jag skrek! Hahahaha.. Hade ju inte riktigt get-hämtar-kläder på mig eftersom jag inte hunnit byta om sen lunchen. Sprang omkring i kjol och höga klackar där, ganska misplaced med andra ord. Haha.

Kom hem rätt sent så jag kände att jag inte alls hade orken att ta mig till tjejkvällen vi skulle haft några stycken. Förhoppningsvis tar vi en ny sån snart så jag också kan joina! Fick sällskap sent på kvällen sen och det var mysigt att bara göra lite frukost på sängen på lördagen och slöa i sängen till kl 15 nånting. Bestämde sedan under dagen att det fick lov att bli utgång trots mitt löfte om att inte dricka den här helgen också. Jag är ju inte mer än människa.. ;)

Hade skoj ute men tog det faktiskt rätt lugnt. Var lite creepy när jag gick hem bara för en kille cyklade upp bredvid mig och försökte få kontakt, frågade vart jag bodde, om jag hade facebook osv. Jag gjorde direkt klart att jag inte ville prata med honom men han fortsatte följa efter mig på cykeln. Vid det laget kastade jag mig på mobilen och började ringa för det kändes väldigt olustigt.. Slapp iaf sova själv efter några om och men.

Söndagen var ångest rakt igenom.. enbart pga den hemska känslan att semestern verkligen är slut och jag inte ens hunnit med att uppskatta ledigheten. Allt känns bara surt och bittert och mitt humör är inte att leka med. Tror inte ens choklad kan rädda mitt aggressiva beteende just nu, känner mig i det närmaste mordisk... Och det är inte ens pga pms den här gången!

torsdag 5 augusti 2010

Underbara, älskade sol!

Jag har väntat och väntat på den här dagen! Ska passa på att njuta lite extra av solens värmande strålar!!

Min tisdag blev inte fullt så crappig som jag först trott och tänkt att den skulle bli. Efter att ha bloggat i ren bitterhet om att jag inte tänkt göra nåt får jag ett mess från Sandy som tyckte vi kunde åka till Ikea en sväng. Yeeey! Även de minsta aktiviteter har ju iaf fått en att känna att man gör NÅNTING på semestern istället för att bara ligga och tycka synd om sig själv i soffan. Ganska skrattretande egentligen att en så liten grej som att åka till Ikea kan vara dagens höjdpunkt, men det är alltid nice att umgås med Sandy oavsett vad vi hittar på. Hittade även en liten present där till den lite speciella personen jag tänker mycket på (kan ju inte skriva så mycket annat om honom eftersom jag fortfarande inte vet vad som är på gång).

När han fick veta att jag köpt en present blev han så nyfiken att han var nära att springa över hit på stört. Jag lyckades styra om det till att jag skulle komma till honom istället, min lägenhet är ett riktigt hellhole just nu eftersom jag inte haft motivation till att ens städa när jag i min bitterhet legat hemma på soffan. Haha. Sagt och gjort, gick över dit och fick även kvällsmat lagad åt mig. Supergott!

Tänk att det kan vara så mysigt att sova med en annan person.. Jag har aldrig riktigt uppskattat att ha någon bredvid mig i sängen för det gör oftast att jag sover sämre än om jag sover solo, men jag måste faktiskt erkänna att jag sover några snäpp bättre med honom bredvid. Hela hans sätt att vara skapar ett visst lugn hos mig.

Igårmorse var jag inte särskilt svårövertalad på en roadtrip. Fick mess från Daniel som undrade om jag skulle åka med i bilen när han jobbade och med tanke på vädret + min absolut negativa inställning till att ta tag i städningen så behövde jag inte fundera särskilt mycket. Sagt och gjort, blev upphämtad bara minuter efter jag kommit hem och sen bar det av mot Arboga och vidare till Karlskoga. Kanske inte låter jättespännande att kuskas omkring i en UPS bil en hel dag, men det slår att ligga hemma på soffan kan jag säga! Vet ju själv att jag inte skulle gjort mycket mer än så om jag stannat hemma. Hade en trevlig dag iaf och blev även bjuden på lunch, inte helt fel!

På kvällen blev det middag hemma hos bästa systeryster, de bjöd på grillat och efterrättsbuffé. Snacka lyx! Supergod mat, nice sällskap och solsken, den kvällen hade kunnat toppa mycket om jag inte fått världens migränattack mitt i alltihopa. Var hemma igen vid 21.30 och huvudet kändes som att det skulle sprängas i bitar. Men idag är jag inte bitter över det, solen skiner ju!!

tisdag 3 augusti 2010

Noll motivation

Trött och seg och helt utan ork.. Tänkte precis skriva och klaga på vädret igen, men jag lämnar det, vädret är inte ens värt energin att klaga på.

Vill istället ge ett litet filmtips till er som kanske känner att ni vill bli mörkrädda på riktigt! Ibland blir jag nästan arg på mig själv och min envishet, för jag hade blivit förvarnad att den var riktigt läskig men likförbannat skulle jag ju absolut se den! Dumma, dumma jag.. Det hjälpte liksom inte att jag kollade på den på förmiddagen igår, jag var livrädd när det var sovdags igårkväll ändå! Tur man har en räddare i nöden som kom och ställde upp som sovsällis, trots att klockan var mycket och han skulle upp och jobba. Hur snäll får man vara?!?!?! Känner mig superfjantig, men den där filmen ger mig verkligen kalla kårar. Gulligt av honom att komma springades till min undsättning trots att jag vet själv att jag är störtlöjlig.

Jag är vanligtvis inte särskilt mörkrädd och brukar inte känna mig så harig när jag ska sova ensam i min lägenhet. Trots att jag bor granne med en kyrkogård i ett hus som är byggt 1915 så har jag inte känt mig skraj tidigare.. förrän nu då...

Så vilken film då? "The Haunting in Connecticut"
För alla som ens det minsta tror på spöken eller osaliga andar, även för de som inte tror faktiskt, så är den HEMSK! Usch... Gillade filmen jättemycket men jag kommer lyssna efter ljud ett bra tag framöver och inte våga öppna ögonen i mörkret.

Idag kommer det inte bli många knop gjorda. Tog en lång dusch och hamnade återigen här på soffan, så spännande det kan bli med andra ord. Avslutar dagen sen med tvättid mellan 19-23 enbart för att göra den här tisdagen till en sån dag som tisdagar vanligtvis är; skitdag!

måndag 2 augusti 2010

Fucking shit!

Ja, man får faktiskt skriva så när vädret är såhär vidrigt på semestern! Hur ska man ha motivation att ens göra nåt när det både regnar och är kallt hela tiden?? Blir bara förbannad och anti... sista semesterveckan och man vill inte ens vistas utomhus. Niiiiiice... Grrr..

Så, efter semestern när man får frågan vad man gjort på semestern, blir svaret nåt i stil med:
"Jag har legat i min soffa och självdött"... typ...

Men ska försöka fokusera på det positiva nu ett tag istället. Har ju haft en del bra dagar trots det kassa vädret. Tur man har härliga vänner och en person som känns lite speciell. Sånt kan lyfta även de regnigaste dagarna.

Tjejfesten vi hade förra lördagen var hysteriskt kul. Fyra tjejer, alkohol, en Dallaskortlek, en Shrekmugg och facebook är allt som behövs för total galenskap! Vi gick starkt ut med ölspelet där hysteriskt skrattande blandades med en utspottad klunk i gapskratt och lite nasty bilder på Fia som "took care of" Shrek. Totalt fri tolkning på det, hahahaha. Det där med att ta det lite lugnt eftersom vi skulle på kryssning dagen efter fanns inte riktigt med i bilden och efter en rolig krogrunda på bmb med den obligatoriska tequilan som skickar en över kanten som avslut, var baksmällan till söndagen given.

Överraskningskryssen för Micke blev en total hit! Hans kommentarer som "det går inte", "det här kommer aldrig sluta bra" och "vilket mörker" talade redan sitt tydliga språk om nivån som skulle ligga på kryssningen. Och vilket mörker det blev! Åtminstone för vissa (läs: mig).
Första kvällen inhandlades en kortlek på stört och ölspelet var ett faktum. Eftersom jag knappt klarat bussresan till terminalen utan att hulka avsade jag mig genast alla former av deltagande. I efterhand inser jag att det inte hade spelat så stor roll om jag varit med och spelat eftersom kvällen slutade med karatefylla from hell ändå. Den sista lilla spiken i kistan var den hemska daquirin som Dicken absolut skulle köpa till mig. Efter den var det inte bara båten som gungade och mina ben gungade dessvärre inte i samspel med båten. Riktigt illamående gick jag till sängs och innan jag ens hunnit lägga mig insåg jag att det var kört. Rusade in på badrummet och hann knappt ens tänka innan jag slog en volt och landade på golvet. Något pucko, (läs: jag) hade råkat komma åt duschen tidigare så det var ordentligt blött på golvet, något som resulterade i mina fantastiska cirkuskonster och efterföljande blåmärken.

Vädret i Tallinn var fantastiskt.. om man inte varit bakis och skakis.. Väldigt fin stad och fina byggnader men jag hade rätt svårt att riktigt uppskatta stadens skönhet.

Kväll nummer två blev en mycket lugnare historia, åtminstone för min del. Jag ville inte uppleva en till bussresa som den till terminalen så jag såg till att vara riktigt tam. Vilket givetvis inte hjälpte ett dugg!! Jag var precis lika kvaddad som tidigare bakisdagar och i det läget funderar man på om man verkligen har alla pinnar i stegen. Hjulet snurrar men hamstern är död, därför fortsätter man kriga mot sin kropp på det sättet!

Helgen som var nu blev LUGN! Okej, jag suckade många gånger om att jag aldrig ska dricka alkohol igen (som alltid när man mår som värst), men jag liksom alla andra vet ju att det snart är bortglömt. Men jag sa även att jag INTE skulle dricka den här helgen och det har jag stått fast vid. Inte så att jag känner mig överdrivet stolt för den bedriften, utan jag är mer stolt över att jag faktiskt inte ens varit sugen på att festa trots att folk dragit i mig för utgång. Brukar inte vara så svårövertalad men inte ens om jag varit ordentligt uttråkad hade jag gått ut för jag kände helt enkelt inte för det.

Hade istället en supermysig helg!!!!! Sällskapet spelar stor roll in där, men det är en annan historia.. :P

Avslutade helgen med bio med girlsen. Vi gick på Shrek och vi hade riktigt kul, både åt filmen och åt varann när vi satte igång och härjade loss som vi brukar. Mitt i allt skrattande lyckades klanten, jag, slå i en av skyltarna på väg upp i trappen. Fia skrattar så mycket åt det att hon också slår i en skylt och i det läget är vi alla helt hysteriskt gapskrattande när vi kommer upp från bion. Folket som stod i kön vid popcornen såg alldeles förskräckta ut när vi kvidande av skratt stapplar upp för trapporna. Vi borde nästan sagt till dem att gå på Shrek, den var såååååå kul. Hahahahaha..